Over ons > Clubgebouw

 

Onze vereniging is samen met 3  andere verenigingen gehuisvest in het clubgebouw "De Duiventil" aan de Landweerstraat Zuid 128B te Oss. De accommodatie omvat een rookvrije, ook voor invaliden toegankelijke, publieksruimte van ongeveer 475 m2, bestaande uit een inkomsthal, kantine, inkorflokaal en toiletgroepen. Ook aanwezig zijn een bestuurskamer, bar, biljart, keuken, computerhoeken, opbergkasten en voorraadruimten. In het inkorflokaal zijn honden (behalve hulphonden) niet toegestaan.

 

Om de duivensport in de breedste zin te bevorderen en te promoten wordt aan derden te allen tijden de gelegenheid geboden tijdens openingstijden op een ontspannen wijze kennis te maken met de duivensport. Voor bezoekers is er een ruime parkeergelegenheid direct aansluitend aan het complex aanwezig.

 

Ten behoeve van het houden van africhtings- en wedvluchten volgens een, aan het begin van het vliegseizoen, vastgesteld vliegprogramma wordt het clubgebouw op de daarvoor bestemde tijden opengesteld. De voorbereidingen voor het houden en afsluiten van de vluchten vinden gedurende deze tijden plaats.

 

Tijdens het winterseizoen wordt de locatie gebruikt voor het houden van vergaderingen en tentoonstellingen. Ook is het mogelijk om tijdens de winterperioden elke zondag van 10:00 tot 14:00 uur collega-duivenliefhebbers te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.